top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Запрошуємо на навчання. Вступна кампанія 2022

Увага!

Враховуючи правовий режим воєнного стану, який спричинений військовою агресією росії, агресивність російських військових і терористичних угруповань до національної системи освіти та науки, скасовано складання державної підсумкової атестації (ДПА), зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) як конкурсний критерій доступу до освітніх послуг.

24 березня 2022 року, Верховною Радою України ухвалено закон України "Про внесення змін до деяких законів України у сфері освіти", який дозволяє одноразову зміну алгоритмів вступу до університетів і складання ДПА.

У 2022 році заплановано проведення таких тестувань:

- національного мультипредметного тесту (НМТ) ー для вступу для здобуття вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти на всі спеціальності (бюджетні місця), на кон’юнктурні та медичні спеціальності (зокрема, контракт). Реєстрація для участі в національному мультипредметному тестуванні тривала до 19 квітня; - магістерського комплексного тесту (МКТ) ー для вступу до магістратури на спеціальності «Право» та «Міжнародне право»; - магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК) ー для вступу до магістратури на окремі спеціальності.

Для вступників 2022 року на бакалаврат команда Українського центру оцінювання якості освіти розробила та систематизувала окремий розділ із актуальною інформацією щодо вступних випробувань.

Для вступників 2022 року у магістратуру інформацію щодо вступних випробувань планується оприлюднити тут.

Приймальна комісія очікує оновлення нормативних документів для організації вступної кампанії 2022 року.

30 переглядів0 коментарів
bottom of page