top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Екологічний діагноз та рецепт оздоровлення для бізнесу в Україні: шукаємо рішення

Які в Україні існують рецепти оздоровлення довкілля та як підприємства можуть змінити ситуацію на краще? Відповіді на ці запитання отримали учасники конференції «ЕКОлогічний діагноз та рецепт оздоровлення для бізнесу в Україні: шукаємо рішення», яку організувала PAEU (Професійна асоціація екологів України) та журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства».


7 листопада 2019 року в Міжнародному виставковому центрі Києва відбувся головний профільний захід з промислової екології в Україні, який зібрав фахівців екологічних служб підприємств-природокористувачів з усіх регіонів України, представників профільних міністерств і відомств, експертів наукових організацій та розробників нормативної екологічної документації.



Учасники конференції, серед яких доцент кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Ничик, дізналися з перших вуст про виконання Україною природоохоронних зобов’язань, про перші кроки нової влади для екологічних змін, про те, чого очікувати бізнесу в турбулентному часі, а також, які існують головні перешкоди в екологізації виробництв. Про кращі реалізовані у 2019 році зелені проекти розповіли керівники та головні екологи компаній.


Протягом насичених восьми годин роботи експерти відповіли на такі питання:

Як планується вдосконалити природоохоронне законодавство та підвищити рівень його дотримання?Як протидіяти змінам клімату?Як ефективно управляти відходами на підприємстві: небезпечні відходи, облік відходів?Проведення енергоаудитів на підприємствах молочної, хлібопекарської галузі, машинобудування та виробників неметалевих будівельних матеріалів.Як фармацевтичне виробництво живе в балансі з екосистемою?Чи здатні відходи промисловості вирішити проблеми цивільного будівництва?


15 переглядів0 коментарів
bottom of page