top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Запрошуємо до участі у Міжнародній Зимовій Школі Жана Моне


ШАНОВНІ ДРУЗІ, запрошуємо вас взяти участь у Міжнародній Зимовій Школі Жана Моне: Університет - Школі «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України», що відбудеться 22 січня 2022 р. на базі кафедри екологічної безпеки та охорони праці Національного університету харчових технологій (НУХТ), м. Київ, вул. Володимирська, 68 у ОНЛАЙН ФОРМАТІ.


Мета заходу – ознайомити координаторів з міжнародної роботи, вчителів природничих наук та учнів випускових класів закладів середньої освіти України з сучасними Європейськими підходами ефективного екоменеджменту, збереження та відновлення довкілля, та сталого розвитку, знайти нових партнерів для довготривалої та плідної співпраці.


Перед слухачами Школи виступлять визнані експерти у галузі екоменеджменту та захисту довкілля з університетів Європейського Союзу та України, представники Програми академічних обмінів ЄС Еразмус+, представники екологічних компаній, учасники міжнародних проектів екологічного спрямування.


У форматі ОНЛАЙН КРУГЛОГО СТОЛУ ви зможете взяти участь у дискусіях, познайомитись з перспективами міжнародної співпраці, знайти зацікавлених партнерів для подальшої співпраці.


Старшокласники, які цікавляться можливостями отримання університетської екологічної освіти, знайдуть вичерпні відповіді на усі запитання на окремій сесії Школи.


Участь у роботі Школи - безкоштовна.


Робоча мова Школи - українська (англомовні доповіді будуть супроводжуватися перекладом) .


Кількість місць обмежена. Реєстрацію для участі у Школі відкрито

до 17 січня 2022 р. за посиланням: https://forms.gle/VM72ExiUgFMPkiwT7


Програму Школи буде розіслано на електронні адреси зареєстрованим учасникам.


Сертифікати учасників Міжнародної Школи Жана Моне Програми ЄС Еразмус+

отримають усі слухачі Школи.

+ Inform letter JM Winter School 2022 final
.pdf
Download PDF • 445KB



К


107 переглядів0 коментарів
bottom of page