top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Мої перші кроки в університеті

Два тижні навчання для першачків пролетіли надзвичайно швидко. У більшості з них склалося своє особливе ставлення до нових змін у своєму житті. Наш майбутній еколог Єлизавета Корецька ділиться своїми першими враженнями про університет.

"Весь одинадцятий клас я чекала, коли закінчиться шкільне навчання та пролунає останній дзвоник, я успішно складу ЗНО і вступлю до університету. І ось, нарешті, цей час настав - такий довгоочікуваний перший день в університеті.



Я уявляла, як зайду в стіни свого університету та познайомлюся з ним. До речі, я вступила на спеціальність "Екологія" факультету БТЕК. Чому я хочу бути саме екологом? Берегти та захищати довкілля - це так потрібно у нинішній складний для природи час.



Перший день в університеті - це Посвята в першокурсники. В мене вона пройшла цікаво та незабутньо, я познайомилася зі своїми одногрупниками та старшим куратором. Після знайомства з групою ми відправились в аудиторію, де ми заповнювали різні документи, отримували свої пропуски та знайомились з представниками деканату нашого факультету. Потім старший куратор розповіла нам про університет та люб’язно зробила екскурсію по ньому. Наступного дня в нас розпочалися пари, вони були дистанційно по Skype або Zoom, на заняттях ми знайомилися з новими предметами та викладачами, з кожним днем було все цікавіше і цікавіше на лекціях. Два тижні в університеті пройшли непомітно, кожного дня я дізнавалися багато нового та цікавого. Мені дуже подобається бути частинкою університету та отримувати нові знання та враження. З понеділка я зустрінусь з викладачами та одногрупниками вже в аудиторіях, адже так хочеться живого спілкування."

39 переглядів0 коментарів
bottom of page