top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Партнери кафедри: фахово про впровадження міжнародних стандартів із безпеки та гігієни праці

У зв’язку з курсом України на євроінтеграцію, першочерговим завданням є не тільки формальне приведення законодавства країни у відповідність до вимог Європейського Союзу, але і реальне втілення в життя тих основних норм і цінностей, які лежать в основі державної політики ЄС.



З метою ознайомлення наших студентів з процесом інтеграції міжнародних стандартів з безпеки та гігієни праці на підприємствах харчової промисловості, викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці постійно залучають до навчального процесу провідних фахівців у сфері охорони праці та промислової безпеки, які мають досвід роботи у міжнародних організаціях і підприємствах.



Проведенню таких занять не завадив навіть карантин і тому фахівці Європейського співтовариства з охорони праці ESOSH та представники Ради Директорів з охорони праці великих підприємств України для студентства та викладачів провели відкритий вебінар на якому детально розповіли про ті новітні впровадження, які існують на підприємствах України, про сучасні види спеціального одягу та взуття, маркування небезпечних зон і знаки безпеки.



Організатори вебінару запрошують студентів приєднатися до лав фахівців з охорони праці та промислової безпеки і започатковують конкурс «Студентський SMART проект». Умови проведення читайте на сайті організації: https://esosh.net/

Проекти, які відповідають критеріям SMART, надсилайте до office@esosh.net до 31.12.2020 для розміщення на сайті. У 2021 році, до Дня охорони праці, буде проведено підсумки, визначено найкращі проекти і переможців чекають нагороди.



Дякуємо випускниці нашого університету, кандидату технічних наук, NEBOSH IGC і голові правління Європейського співтовариства з охорони праці ESOSH Ользі Богдановій за організацію цікавого і змістовного вебінару.

31 перегляд0 коментарів
bottom of page