top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Підводимо підсумки Міжнародної весняної школи

В університеті закінчила успішно закінчила свою роботу Міжнародна весняна школа, в рамках якої 24 квітня була проведена Міжнародна науково-практична конференція "Європейські виміри сталого розвитку". Формат заходу передбачав роботу наступних секцій - "Економічна складова сталого розвитку", "Енерго- та ресурсозберігаючі технології для сталого розвитку", "Екологічна складова сталого розвитку", "Соціальна складова сталого розвитку та громадське здоров'я", "Стале виробництво та споживання харчових продуктів", "Європейські студії для сталого розвитку". Головним координатором проекту виступав професор кафедри Ігор Якименко .


Доповіді охоплювали надзвичайно широке коло проблем сталого розвитку суспільства - розглянуті та обговорені питання, пов'язані не тільки з екологією, а й з економічною, банківською системою, транспортом, війсковою справою та іншими сферами людської діяльності.


На заході були присутні не тільки українські викладачі та науковці, а й закордонні -з Швеції, Чеської республіки та Німеччини.




12 переглядів0 коментарів
bottom of page