top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Успішна акредитація магістерських освітніх програм - крок в майбутнє!

Чудовий початок року! У Національному університеті харчових технологій освітньо-професійні програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» зі спеціальності 101 «Екологія» та «Екологічний контроль та аудит» зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища за другим (магістерським) рівнем вищої освіти отримали сертифікати про акредитацію.

У період з 10 по 12 грудня 2018 року в НУХТ працювали експертні комісії Міністерства освіти і науки України, які розглянули подані матеріали та безпосередньо на місці провели акредитаційну експертизу спроможності Національного університету харчових технологій щодо здійснення підготовки здобувачів освітньо-професійних програм «Екологія та охорона навколишнього середовища» та «Екологічний контроль та аудит».

За перевіреними критеріями (в тому числі навчально-методичного, наукового, кадрового, матеріально-технічного та інформаційного забезпечення) наш університет спроможний здійснювати підготовку фахівців в даній галузі, а всі показники кафедри відповідають акредитаційним вимогам та забезпечують державну гарантію якості освіти.

Вітаємо колектив кафедри екологічної безпеки та охорони праці та бажаємо нових звершень та подальшого професійного зростання.


55 переглядів0 коментарів
bottom of page