top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Участь у роботі Міжнародного екологічного форуму

14 вересня у Київській міській державній адміністрації відбувся Міжнародний екологічний форум до Міжнародного дня озонового шару, що проводиться кожного року. Цей захід відвідали і представники кафедри екології та збалансованого природокористування Національного університету харчових технологій доценти Ольга Тогачинська, Оксана Салавор і магістри Аліна Расулова та Олександр Антофій.

Тема Форуму: "Екологія: сучасний стан, завдання, виклики та пошук нових можливостей збереження навколишнього середовища".

Міжнародний екологічний форум спрямований на об'єднання представників органів влади, міжнародних організацій, науковців, винахідників, громадськості у питанні охорони навколишнього середовища та раціонального використання природних ресурсів; сприяння залученню інвестицій та інновацій; налагодження та зміцнення міжнародного співробітництва у галузі охорони довкілля.

У рамках форуму виступали українські вчені, ректори академій, а також були представлені українські інноваційні проекти в сфері екології та міжнародні організації зі своїми проектами, зокрема, Німецько-Українська торгово-промислова палата, Американська торгова палата в Україні та Канадсько-Українська торгова палата.

За підсумками форуму його учасниками підготовлено та затверджено резолюцію до Кабінету міністрів щодо розробки заходів захисту навколишнього середовища на державному рівні.


12 переглядів0 коментарів
bottom of page