top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Яскраве завершення вивчення дисципліни "Екологія та охорона довкілля" у зимовому семестрі

Вааауууу! Саме так хочеться лаконічно і дуже емоційно виразити почуття щодо презентацій, які підготували першокурсники на останнє в цьому семестрі заняття з "Екології та охорони довкілля".




Не просто картинки і формальна інформація - глибокі, цікаві, зроблені від душі доповіді. З несподіваними даними, нестандартним поглядом на екологічні проблеми.



Чого лиш варта інфомація про те, що винахідник поліетиленових пакетів мав на меті дуже благородне завдання - боротьба з проблемою вирубування лісів; здобутки і життєвий шлях видатного українського еколога О. Янати; несподівані повороти долі американського еколога Баррі Коммонера; удачі і недоліки вирішення демографічної проблеми в Китаї; змодельоване затоплення Нью-Йорка через підняття рівня Світового океану; захоплені описи Карпатського біосферного заповідника і річки Удай......



З одного боку, були задоволення і піднесення, з якими доповідали студенти; а з іншого - здивування та захват тих, хто слухав Ну, і, звичайно, практично жодна презентація не обійшлась без мінідискусій!



Що можна додати? лише те, що - молодці

6 переглядів0 коментарів
bottom of page