top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Вітаємо новоспечених магістрів з екології та технологій захисту навколишнього середовища!

Шістнадцятого та сімнадцятого лютого 2021 року на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці в онлайн режимі відбулись захисти магістерських робіт здобувачами денної форми навчання за спеціальностями 101 "Екологія" та 183 "Технології захисту навколишнього середовища".




До складу екзаменаційних комісій входили - Голова екзаменаційної комісії - старший науковий співробітник відділу вуглецевих адсорбентів медичного та екологічного призначення інституту сорбції та проблем ендоекології НАН України, кандидат технічних наук Лідія Куприк, члени комісії - завідувач кафедри, кандидат технічних наук, доцент Олена Семенова, доктор біологічних наук, професор Ігор Якименко, кандидат технічних наук, доцент Наталія Бублієнко та секретар - доцент кафедри Ольга Євтушенко



Традиційно захист здобувачів відкрило напутнє слово голови екзаменаційної комісії Лідії Куприк та завідувача кафедри Олени Семенової, які своїми словами підтримали "без п'яти хвилин" колег на останньому кроці пройденого шляху.

Протягом двох засідань комісія заслухала 12 доповідей за темами, які охоплювали різні напрями вирішення питань екологічної безпеки держави та екологічний аудит діяльності низки підприємств України.




.Магістерські роботи студентів були різноманітними і цікавими. Починаючи від дослідження вірусу тютюнової мозаїки, дослідженням впливу пересувних джерел на атмосферу Києва та закінчуючи виробництвом активованого вугілля як з ПЕТ відходів, так і з кавового шроту.




Вітаємо наших магістрів та бажаємо стрімкого розвитку професійної діяльності.



28 переглядів0 коментарів
bottom of page