top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ. ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У VI МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

15-17 травня 2024 р. відбудеться VI Міжнародна конференція з Європейських Вимірів Сталого Розвитку у онлайн форматі. Конференцію організовано Національним університетом харчових технологій за підтримки проєктів програми Еразмус+. Секції конференції охоплюють усі напрямки сталого розвитку (економічна, екологічна та соціальна складові), а також Передові технології та Європейські студії.


Що? VI Міжнародна конференція з Європейських Вимірів Сталого Розвитку.

Де? Онлайн.

Коли? 15-17 травня 2024 року.


Реєстрація та подання тез триватиме до 30 квітня, аплікаційні форми та умови участі у конференції доступні на сайті конференції.


Участь у конференції та публікація усіх матеріалів – безкоштовні (за рахунок підтримки проєктів кафедри Програми Еразмус+).

На сайті конференції ви також знайдете опцію подати повнотекстову доповідь у форматі наукової публікації до рецензованого збірника конференції Selected Papers of EDSD. Разом з попереднім випуском збірника, цей номер буде подаватися на індексацію до наукометричної бази Scopus. Статті подаються виключно англійською мовою, тези доповідей – англійською або українською, презентації (слайди) – англійською, доповідь – англійською або українською. Для публікації тез участь у конференції обов’язкова.

Детальніше про конференцію за посиланням.

4 перегляди0 коментарів
bottom of page