top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Екологічні студії Жана Моне. Підбиваємо підсумки

11 листопада завершився фінал Екологічних студій Жана Моне, ми провели Майстер-клас та Вікторину з екології для старшокласників, взяли участь у Дні відкритих дверей університету офлайн та онлайн. І російськи терористи своїми повітряними загрозами нас не зупинили. Дяка і слава ЗСУ!



Загальне враження вельми позитивне – ми шукали талановиту вмотивовану шкільну молодь і ми її знайшли.



Учасниками Еко студій були старшокласники з усіх куточків України. Спілкуватися з ними було одне задоволення.



І хто сумнівається, що наша молодь і талановита, і вмотивована, мав послухати учасників другого туру Вікторини, у який з 12 старшокласників, що набрали найбільшу кількість балів у онлайн-тестуванні, пройшли три учасниці з максимальними балами.




Отже наші переможці: Перше місце - Юлія Теслюк, Одеський ліцей № 122, учениця 10-го класу, Друге місце - Мішель Паненко, Харківський ліцей № 138, 11 клас, Третє місце - Катерина Левенець, КЗ "Мрія", м. Кропивницький, 11 клас. Наші щирі вітання переможцям, дяка за знання, інтерес і вмотивованість. І також велика дяка їхнім батькам та вчителям.

Переможцям вже відправлено обіцяні призи, ще на них чекають дипломи переможців, а на всіх учасників – сертифікати учасників заходу за підтримки програми Еразмус+.





Публікуємо короткий фотозвіт фінального дня Еко студій та Дня відкритих дверей, щира дяка всім, хто зацікавився, а це не тільки школярі, але й їхні батьки та вчителі. Домовились продовжувати співпрацю. І, безумовно, щира дяка команді кафедри – і викладачам, і студентам, що активно долучилися до процесу.





Записи відео заходу
















Інтеграція стратегії сталого

розвитку у політику

Європейського Союзу

65 переглядів0 коментарів
bottom of page