top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Лекція від експерта

На кафедру екологічної безпеки та охорони праці завітала колишня випускниця нашої кафедри, а сьогодні керівник відділу тестувань Центру експертиз "ТЕСТ" Ніна Кільдій. Вона провела лекцію для студентів-екологів 3 курсу на тему «Якість та безпека продуктів харчування» в рамках дисципліни «Екологія харчових виробництв».



Ніна Кільдій дуже цікаво та професійно оцінила ситуацію з якістю продуктів харчування в Україні в цілому, розповіла про порівняльні дослідження зразків продукції різних виробників, що проводились у Центрі експертиз "ТЕСТ", а саме: молока, вершкового масла, сметани, оливкової та соняшникової олії, червоної ікри, ковбаси. Студенти отримали багато цінних практичних порад, які допоможуть їм не тільки у вивченні дисципліни, але й у здійсненні правильного вибору продуктів харчування для свого споживчого кошику. Як уникнути купівлі фальсифікованої продукції, як перевірити якість продукту в домашніх умовах, яким має бути маркування продукту – вичерпну інформацію майбутні екологи отримали від Ніни Кільдій.

Лекція пройшла на одному диханні. Вже давно пролунав дзвоник, але студенти задавали все нові і нові запитання керівнику відділу тестувань Центру експертиз "ТЕСТ" Ніні Кільдій, яка була приємно здивована обізнаністю, активністю та небайдужістю майбутніх спеціалістів.

Колектив кафедри екологічної безпеки та охорони праці щиро дякує Ніні Кільдій за багаторічну активну співпрацю. Ми пишаємося нашею випускницею і завжди раді бачити її в Національному університеті харчових технологій.



45 переглядів0 коментарів
bottom of page