top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Наукова робота зі спеціальності "Цивільний захист"

Кожна людина щоденно дбає про безпеку свого життя, життя родини і суспільства, безпеку середовища, у якому вона мешкає. Термін "небезпека" характеризує вплив на людину чинників, які можуть спричинити погіршення стану здоров'я. Природа цих чинників може бути пов'язана з причинами природного характеру, соціально-економічного, а також з причинами техногенного характеру.

Що робити, щоб не виникали ці небезпеки, як діяти у разі їх виникнення та як їх ліквідувати. Саме ці актуальні теми були присутні у наукових роботах зі спеціальності «Цивільна безпека (Безпека життєдіяльності)», що були представлені на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, ІІ-й тур якого, був проведений на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.



🌿Студентка 4 курсу Пономаренко Тетяна, теж приєдналася до вирішення питань безпеки та представила на конкурс наукову роботу на тему: «Вплив викидів м‘ясокомбінату на стан навколишнього середовища та населення». Науковий керівник – завідувач кафедри екологічної безпеки та охорони праці, доцент, кандидат технічних наук Семенова Олена Іванівна.



🌿Наукові дослідження проводилися протягом декількох років. Результати були обговорені на конференціях та опубліковані у збірниках наукових праць. Організатори відмітили роботу як актуальну та цікаву..

10 переглядів0 коментарів
bottom of page