top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Профорієнтаційна робота кафедри на фестивалі «Юнь Києва запрошує»

Традиційне сімейне свято «Юнь Києва запрошує», яке проводиться на території Центрального парку культури та відпочинку м.Києва «Маріїнський» вже більш ніж 25 років поспіль, цьогоріч відбулося під гаслом «Місто твоїх можливостей».

Парк перетворився на яскраве місто, де кожна «вулиця» послуг мала свої особливості. Свою діяльність презентували більш ніж 40 організацій та усі соціальні служби Києва, які популяризували різні форми виховання, здоровий спосіб життя та безпечну поведінку, волонтерський та скаутський рух, залучення дітей та молоді до соціально-корисної діяльності, формування активної громадської позиції.



У рамках фестивалю також було презентовано послуги освіти державних та громадських закладів міста Києва для дітей та молоді. Наш університет представляли студенти факультету БТЕК Світлана Бондарук, Юля Лазюка, Вадим Кравченко під керівництвом доцента кафедри екологічної безпеки та охорони праці, відповідальної по факультету за профорієнтаційну роботу, Наталії Володченкової.



Інформація про наш університет, умови вступу та спеціальності цікавила не тільки старшокласників, а й школярів середньої школи. До розмови про умови вступу долучалися і батьки. Багато питань задавали студенти інших ЗВО, які планують продовжити навчання у магістратурі саме нашого університету.

Плідним було і знайомство із дитячою громадською організацією "Довкілля", яка виявила бажання співпрацювати з кафедрою екологічної безпеки та охорони праці НУХТ із кліматичних питань та охорони довкілля. Усіх бажаючих було запрошено до Дня відкритих дверей, що відбудеться у НУХТ 5 жовтня 2019 року.

9 переглядів0 коментарів
bottom of page