top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Брейн-ринг як мотивуюча складова навчального процесу

Інтелектуальна гра брейн ринг все ж відбулася вчасно, в офлайн-форматі!

Вже традиційно студенти-екологи самі створюють інтелектуальну гру брейн-ринг і змагаються за додаткові бали та звання найрозумніших з дисципліни "Екологія харчових виробництв". Група ділиться на дві команди. Кожен студент особисто готує запитання для брейн-рингу по темах, опрацьованих під час вивчення дисципліни, потім команда колективно відбирає найскладніші, "з хитринкою".



Такий формат занять дозволяє відчути командний дух, відповідальність за своїх одногрупників, спортивний азарт, весь спектр емоцій - від радості перемоги до розчарування поразки. Це не просто цікава та мотивуюча гра, вона ще й розвиває логічне мислення, комунікативні навички студентів, відповідальність за свою команду. Крім того, переможці отримують додаткові бали з дисципліни «Екологія харчових виробництв», що також гарно стимулює інтелектуальну діяльність.



А в цьому році студенти групи ЕК -4-3 виявилися ще й такими дружніми, що навіть намагалися допомогти суперникам, направляючи їх обговорення у правильне русло. Адже змагання змаганням, а дружба та взаємодопомога - понад усе.



Приємно, що майбутні екологи не тільки розумні, але і вміють працювати з партнерами для досягнення спільної мети.

Вітаємо переможців, а переможеним бажаємо виграти матч-реванш!

18 переглядів0 коментарів
bottom of page