top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Опитування здобувачів - важливий етап удосконалення освітніх програм

Щорічно наприкінці навчальних семестрів здобувачі мають можливість анонімно оцінити якість викладання дисциплін як випускової кафедри, так і інших кафедр університету. Тут можна висловити свою думку стосовно організації курсу, наповненості на платформі дистанційного навчання, викладення матеріалу на лекціях, критеріях оцінювання. Іноді зауваження є суто суб'єктивними, а пропозиції технічно не реалізуємі, але слід зазначити, що часто бачення здобувачів є досить цікавим та перспективним.

Ознайомившись з результатами опитування гарант освітньої програми разом з членами робочої групи приймає рішення про те, які з зауважень слід врахувати, а які ні. Звичайно, що останнє потребує мотивованого пояснення здобувачам.



28 вересня 2023 року відбулась зустріч гаранта освітньої програми "Екологія та екоменеджмент" Оксани Ничик зі здобувачами 4 курсу, які після вивченння дисципліни Нормування та стандартизація у природоохоронній діяльності висловили зауваження стосовно критеріїв оцінювання дисципліни.

Гарант звернула увагу здобувачів, що це було враховано під час підготовки робочої програми дисципліни і обговорено з відповідальним викладачем.

4 перегляди0 коментарів
bottom of page