top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Завершено практичну підготовку бакалаврів-екологів

Практична підготовка здобувачів є невід'ємною частиною успішної підготовки висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців. Вона також є один із важливих видів навчальної роботи, під час якої здобувачі набувають виробничі навички і вчаться приймати самостійні рішення у реальних виробничих умовах. 


Здобувачі ОС "Бакалавр" спеціальності 101 "Екологія" ІV курсу денної форми здобуття освіти проходили виробничу та переддипломну практики з 16 січня по 25 лютого. Під час проходження цих практик здобувачі поглиблювали та закріплювали теоретичні знання з усіх дисциплін навчального плану, добирали фактичний матеріал для виконання курсового проекту і кваліфікаційної бакалаврської роботи. Зокрема можна відзначити деяких здобувачів щодо проходження практик на різних підприємствах харчової промисловості, які проходили такі види практики у місті Києві, у Київській області та за її межами.

Зокрема, здобувачка Корецька Єлизавета проходила практику на ТОВ НВП "Технологіка". Це є науково-виробниче підприємство, яке займається виробництвом дитячого харчування та дієтичних харчових продуктів, а також дане підприємство базується на дослідженнях і експериментальних розробках у сфері біотехнології.



Здобувачка Кондратюк Аліна відзначилась проходженням практики на ПрАТ «Карлсберг", в результаті чого ознайомилася з структурою підприємства, з особливостями технологічного процесу виробництва асортименту продукції, визначила аналіз впливу технологічних процесів підприємства на стан довкілля.






Здобувач Сивак Олександр проходив практики на кондитерській фабриці "Десна", яка займається виробництвом сухарів, сухого печива, борошняних кондитерських виробів, тортів, тістечок тривалого зберігання. Олександр вивчав структуру, діяльність підприємства, його основні техніко-еколого-економічні показники, аналіз впливу діяльності кондитерського підприємства на компоненти довкілля.



Здобувачка Козакова Аліса проходила виробничу та переддипломну практики на ПрАТ Тернопільський молокозавод, продукція якого об’єднана під ТМ "Молокія", що увійшла до ТОП-5 виробників молочної продукції в Україні та посідає лідерські позиції у виробництві казеїну. Аліса мала можливість відвідати технологічну лінію з виробництва йогуртів та фізико-хімічну лабораторію, в результаті чого ознайомилася з лабораторним обладнанням щодо визначення показників якості та безпеки у молочних продуктах.




 

Здобувачка Забрудська Марія проходила практику на ТОВ "Київський пекарний дім", мала можливість відвідати лабораторію контролю якості та безпечності продуктів харчування на даному підприємстві, в результаті чого ознайомилася з лабораторним обладнанням з визначення санітарно-токсикологічних показників борошна. Основним видом діяльності даного підприємства є виробництво хліба, хлібобулочних виробів, борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання.



Таким чином, практична підготовка здобувачів сприяє забезпеченню закріплення теоретичних знань, а також набуття, вдосконалення і розширення професійних компетентностей, необхідних для успішної роботи за обраною спеціальністю.

8 переглядів0 коментарів
bottom of page