top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Знайомимось з новинками екопродукції на Есо-Expo-2018

Наприкінці вересня у Міжнародному виставковому центрі відбулася XIIІ Міжнародна спеціалізована виставка екологічних товарів, інновацій та послуг для здорового способу життя Есо-Expo. Студенти-екологи 4 курсу разом з доцентом кафедри Оксаною Салавор також відвідали цей захід.

Есо-Expo – це майданчик для максимально ефективного та продуктивного спілкування зі спеціалістами в сфері органічної та екологічно безпечної продукції, популяризації здорового і активного способу життя, залучення громадськості до вибору екологічних товарів та послуг.

На виставці були представлені органічні та біо-продукти, органічна парфумерія та косметика, екопрепарати для здоров’я, оздоровчі методики, екоофіс, екомеблі та товари для дому. Також в рамках виставки проходили цікаві семінари: товари із вторинної сировини та екологічні будівельні матеріали; екопоселення в Україні та світі; екологічна свідомість та життя в стилі еко; концепція «зеленого офісу» тощо. Всі представлені продукти харчування можна було продегустувати та придбати.

Кожен з відвідувачів Есо-Expo-2018 мав можливість знайти щось актуальне та цікаве для себе серед безлічі презентованих та виставці екологічних товарів, послуг та інновацій.



61 перегляд0 коментарів
bottom of page