top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Випускниця кафедри ділиться досвідом роботи в Державній екологічній інспекції

Нещодавно на кафедрі екології та збалансованого природокористування відбулася зустріч студентів 4 курсу з випускницею кафедри Катериною Лєбєдєвою. Катерина працює в Державній екологічній інспекції України на посаді головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами Департаменту державного екологічного нагляду (контролю).

Випускниця ознайомила студентів із структурою природоохоронних органів України, нормативно правовою базою у сфері охорони навколишнього природного середовища, пріоритетними напрямки діяльності Держекоінспекції, повноваженнями державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища та порядком здійснення планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю).

Катерина зосередила увагу студентів на проблемних питаннях, які є в Україні у сфері поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами, зокрема: незадовільний стан полігонів та звалищ для видалення твердих побутових відходів, забезпечення роздільного збору твердих побутових відходів, виникнення несанкціонованих та неконтрольованих звалищ відходів тощо.

Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері. Майбутні екологи активно задавали питання, цікавилися можливостями подальшого працевлаштування в Державній екологічній інспекції та вкотре показали свою небайдужість до стану екології в Укра.їні




81 перегляд0 коментарів
bottom of page