top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

День відкритих дверей. Листопад 2023

11 листопада 2023 року у Національному університеті відбувся День відкритих дверей. Викладачі та студенти кафедри Екології та екоменеджменту факультету Біотехнології та екологічного контролю радо зустрічали відвідувачів заходу. У холі університету абітурієнти та їх батьки дізналися багато нового та цікавого про спеціальність 101 Екологія. Майбутні вступники мали можливість поспілкуватися з викладачами, отримали відповіді на питання, що стосуються вступної кампанії 2024 року.



Студенти-екологи поділилися своїм досвідом навчання за освітньої програмою “Екологія та екоменеджмент”. Гості заходу були зацікавлені перспективами професійної реалізації у майбутньому, що відкриваються перед молодими фахівцями екоменеджерами.



В рамках проведення Дня відкрити дверей, для всіх бажаючих було проведено майстер-клас з лабораторних методів аналізу довкілля в навчальній лабораторії кафедри екології та екоменеджменту НУХТ.


 


Дні відкритих дверей – це найкраща нагода обрати саме те місце навчання, що надає можливість здобувати якісну освіту з гарними перспективами працевлаштування!

6 переглядів0 коментарів
bottom of page