top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Міжнародна науково-практична конференція «Problems of Emergency Situations»


Шановні колеги, Національний університет цивільного захисту України запрошує до участі в Міжнародній науково-практичній конференції «Problems of Emergency Situations».

Мета конференції - обговорення питань, пов'язаних з проблемами та перспективами впровадження новітніх розробок і технологій, спрямованих на попередження виникнення надзвичайних ситуацій, мінімізацію наслідків у галузі цивільного захисту, обмін досвідом та пошук нових граней наукового співробітництва, вирішення проблем надзвичайних ситуацій, які виникають у сучасному світі і створюють глобальну небезпеку для людства.

У роботі конференції передбачається участь фахівців, наукових, науково-педагогічних та практичних працівників з України та інших країн світу.

Під час роботи конференції буде проведено пленарне засідання та організовано роботу тематичних секцій.



Підписано контракт з компанією Trans Tech Publications Ltd (Zurich, Switzerland) scientific.net про публікацію матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Problems of Emergency Situations» (PES-2021) в індексованому періодичному виданні. Статті учасників конференції, що відповідають встановленим вимогам, вийдуть окремим томом в науковому журналі, індексованому у Scopus Materials Science Forum.

Напрямки роботи конференції:

  1. Запобігання надзвичайним ситуаціям.

  2. Науково-практичні аспекти моніторингу та управління у сфері цивільного захисту.

  3. Реагування на надзвичайні ситуації та ліквідація їх наслідків.

  4. Хімічні технології та інженерія, радіаційний та хімічний захист.

  5. Екологічна безпека та охорона праці.

Важливі дати та вимоги до оформлення тез, статей http://pesconf.nuczu.edu.ua/uk/vazhlyvi-daty

12 переглядів0 коментарів
bottom of page