top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Переддипломна практика магістрантів перебуває у активній фазі

З початку нового навчального року здобувачі освітнього ступеню «Магістр» за спеціальністю 101 «Екологія» освітньо-професійної програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» та за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища»освітньо-професійної програми «Екологічний контроль та аудит» ІІ курсу денної форми навчання факультету біотехнології та екологічного контролю проходять переддипломну практику з 01 вересня по 12 жовтня 2020 р. згідно з укладеними угодами між університетом і організаціями, підприємствами.Переддипломна практика проводиться з метою систематизації та практичного застосування теоретичних знань для вирішення поставленої у темі магістерської роботи науково-екологічної задачі, розвитку навичок самостійної наукової інженерно-екологічної роботи.


Здобувачі освітнього ступеню «Магістр» за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» проходять практику на базі промислових підприємств: ТОВ «Пирятинський сирзавод», ПрАТ «АК «Київводоканал», ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат», СП «Київські ТЕЦ» КП «Київтеплоенерго», ВП «Хмельницька АЕС», ТОВ «Азмол – БіПі».


Вони здійснюють підбір матеріалів, необхідних для виконання магістерської роботи з екологічного аудиту і модернізації, в тому числі й ознайомлення з інформаційно-довідковими матеріалами базового підприємства.Здобувачі освітнього ступеню «Магістр» за спеціальністю 101 «Екологія» проходять практику на базі науково-дослідних установ екологічного профілю: Інститут сорбції та проблем ендоекології НАН, Інститут відновлюваної енергетики НАН України, Інститут агроекології і природокористування НААН, Інститут промислової екології. Не перший рік кафедра екологічної безпеки та охорони праці співпрацює з провідною науково-дослідною установою Інститутом сорбції та проблем ендоекології НАН і направляє своїх здобувачів для проходження переддипломної практики. І цей рік не став виключенням, здобувачі Боженко П. і Карапута О. проходять практику саме в цій установі, займаючись фундаментальними науковими екологічними дослідженнями.

5 переглядів0 коментарів
bottom of page