top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Переддипломна практика там, де володарює справжня наука

Незважаючи на тяжкий для людства та планети 2020 рік, наука та студенти кафедри екологічної безпеки та охорони праці, неспинно рухаються вперед у пошуках новітніх технологій, які б змогли зменшити негативний вплив на навколишнє природне середовище.

Студенти-магістри 2го курсу спеціальності 101 «Екологія», Боженко Прохор та Карапута Ольга проходили переддипломну практику в сучасному науково-дослідному Інституті сорбції та проблем ендоекології НАН України, де протягом цілого місяця закріпляли теоретичні знання, отримані в нашому рідному університеті та отримували практичні навички роботи в сучасних лабораторіях.



В інституті вони не тільки дізналися про Розробку серії вуглецевих і вуглець-мінеральних сорбентів медичного призначення та екологічного призначення, а й взяли неопосередковану участь у новітніх дослідницьких роботах.


Метою робіт студентів було вирішення проблеми відходів пластику(ПЕТ) та відходів кави та отримання з цих відходів безпечного й корисного для навколишнього середовища активованого вугілля, яке має поліпшені сорбційні якості та має широкі профільні способи використання.


Студенти отримали надзвичайно необхідну практику та знання, які дозволять їм з легкістю написати не тільки магістерську роботу, а і увійти у світ сучасної, чарівної науки, та бути конкурентоспроможними на сучасному ринку праці.



11 переглядів0 коментарів
bottom of page