top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Студенти-екологи випробовують отримані знання на практиці

11 січня розпочалася виробнича та переддипломна практики здобувачів спеціальності 101 «Екологія». Базами практики в цьому навчальному році стали такі підприємства: ТОВ «Криворізький хлібокомбінат», ПАТ «Карлсберг Україна», ТОВ «Пирятинський сирзавод», ПрАТ «Славутський пивоварний завод», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», ДП Укрспирт МПД "Червонослобідський спиртзавод", ПрАТ "Новоград-Волинський хлібозавод", ТОВ УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ФІЛІЯ "ЧЕМЕР" ДП "ЧАЙКА", ТОВ «Напої Плюс», ПП "Вершкова долина"



Іноді несподіванки трапляються навіть у такому серйозному виді студентської діяльності, як переддипломна практика)

Студентка-еколог 4 курсу Руслана Захарова нині проходить практику в Жашкові, що на Черкащині, на ТОВ "Напої плюс". Підприємство спеціалізується на виробництві пива, слабоалкогольних, безалкогольних, енергетичних напоїв та снеків.

Руслана обрала цю базу практики самостійно і усвідомлено, адже завод сучасний, цікавий, та ще й неподалік від дому.

Яке ж було здивування Руслани, коли виявилось, що керувати нею на практиці буде випускник нашої ж кафедри Сергій Кузьмін! До речі, і він свого часу проходив практику тут же)

Руслані провели екскурсію підприємством, ознайомили з виробництвом, навіть видали домашнє завдання) Особливо цікавими виявились технології виробництва пива "Жашківський Кабан" і слабоалкогольного енергетичного напою "Revo".

А ще на період практики Руслана буде виконувати обов'язки ПОМІЧНИКА ЕКОЛОГА!

Ось це і буде дійсно реальна практична підготовка: під таким керівництвом і з можливістю грунтовно вивчити підприємство, його екологічні проблеми, а, отже, і запропонувати їх ефективне вирішення у кваліфікаційній роботі на здобуття ступеня бакалавра!

13 переглядів0 коментарів
bottom of page