top of page
SWD-2011-06-20-164729-201-1920x1280.jpg

Знайомство з першокурсниками - майбутніми фахівцями-екологами

Є у нашої кафедри чудова традиція: починати навчальний рік знайомством викладачів із першачками - екологами 1 курсу. І хоч останніми роками нам це вдається робити лише в онлайн форматі, це аж ніяк не впливає на емоційність й інформаційну насиченість цієї зустрічі.



Адже наші студенти щиро діляться тим, чому вони вибрали саме спеціальність Екологія, чому саме в нашому виші, розказують, які мають уподобання і хобі, дехто навіть заглядає далеко вперед - до своєї майбутньої роботи еколога.



Викладачі не відстають в інформативності своїх виступів: і про свої дисципліни розповідають, і рекламу наших студентських наукових гуртків дають, і діляться прикладами успішного працевлаштування наших випускників-екологів.



Ну і напевно показником успішності цього спілкування є активна переписка викладачів між собою по завершенню зустрічі, а ще більше - переписка студентів із куратором (кількість смайликів-сердечок радує око )



Отож, бажаємо нашим студентам захоплюючого навчання, цікавих подій, нових вірних друзів. А ми докладемо всіх зусиль, щоб допомогти вам стати справжніми екологами.



6 переглядів0 коментарів
bottom of page